Visiepresentatie De Scheg Vossenberg, Tilburg

Voor De Scheg Ontwikkeling BV werd een visiepresentatie vervaardigd om het plangebied De Scheg, gelegen op het bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg, te ontwikkelen tot een hoogwaardig bedrijventerrein waar naast bedrijfshallen ook plaats is voor kantoren, een overnachtinglocatie en een brandstofverkooppunt. De randvoorwaarden waren vastgelegd in Bestemmingsplan Vossenberg - De Scheg en een stedenbouwkundig plan, opgesteld door Gemeente Tilburg en OCS BV.

De strategische ligging van de locatie, ten noorden van het bedrijventerrein Vossenberg, ingeklemd tussen de Noordoosttangent en de Dongenseweg, maakt de locatie bijzonder. Het vormt een nieuwe entree aan de Noordzijde van de stad en van het bedrijventerrein Vossenberg. Het tracé van de Tangent en het aangrenzende fraaie natuurgebied Loonse Heide maken de locatie uniek.

Deze gegevens vormden de aanleiding voor onze visiepresentatie voor De Scheg. Hierin zijn de karakteristieke kwaliteiten van de locatie zichtbaar gemaakt, zowel voor passanten over de Tangent als voor de bezoekers van Vossenberg. Een herkenbare markering die past bij de behoeften en ambities van Tilburg, maar bovenal een unieke plek voor de toekomstige gebruikers van De Scheg!

« Ga terug naar het overzicht